SZOLGÁLTATÁSOK
'A' csomag
Irodában dolgozó személyek részletes állapotfelmérése/szűrése (A Magyar Gerincgyógyászati Társaság által jóváhagyott tesztrendszer alkalmazásával, testösszetétel vizsgálat)
Tesztek kiértékelése és az eredményekből készített statisztika továbbítása a cég felé
Az irodában található bútorok és eszközök feltérképezése
Fiziológiailag helyes ülés és állás betanítása
Szükség esetén (és ha lehetséges) a bútorok/eszközök beállítása
'B' csomag
Irodában dolgozó személyek részletes állapotfelmérése/szűrése ( A Magyar Gerincgyógyászati Társaság által jóváhagyott tesztrendszer alkalmazásával, testösszetétel vizsgálat)
Tesztek kiértékelése és az eredményekből készített statisztika továbbítása a cég felé
Az irodában található bútorok és eszközök feltérképeszése
Fiziológiailag helyes ülés és állás betanítása
Szükség esetén (és ha lehetséges) a bútorok/eszközök beállítása
Ha nincs lehetőség a beállításra, akkor beszerzés és annak koordinálása (terméklista összeállítása partnercégekkel, bútorok beállítása)
Testtartásjavító/frissítő torna
3 alkalom - alkalmanként 30 perces - az irodában ülés közben elvégezhető gyakorlatok betanítása, melynek célja elősegíteni a még ki nem alakult ártalmak megelőzést és/vagy a már meglevő deformitások progressziójának a megállítását, esetenként visszafordítását.
Gerinc fő szegmenseinek és a hozzá tartozó izmok, ízületek kimozgatása
Alapgyakorlatok szakszerű és pontos betanítása
Törzs izmainak aktiválása
Irodában és otthon is biztonságosan elvégezhető gyakorlatok
Táplálkozási alapismeretek
Általános táplálkozás tanácsadás 60 perces előadásban - hiszen a táplálkozásnak óriási szerepe van az egészség megőrzésében, a helytelen táplálkozás pedig egyéb belgyógyászati problémák melegágya is (cukorbetegség, magasvérnyomás, stb.). Emellett a helyes táplálkozásnak remek energizáló hatása van, mely kihat az általános hangulatunkra. Kutatások kimutatták, hogy a táplálkozás szoros kapcsolatban áll a teljesítőképességgel a terhelhetőséggel, valamint ízületeink védelmével!
Makro és mikro tápanyagok megismerése
Étkezések helyes összeállításának alapelvei
Tányérmodell megismerés
Divatdiéták veszélyei és a jo-jo effektus